A place to live conscious of live
 • portalholístic

  The best Professionals and Centers

 • They help you to smile...

 • help you to relax...

 • to flow like it...

   

   

 • to listen...

 • to contemplate it...

 • to respect you...

   

   

Services

 

Sorry! We are working on translation about this text

Serveis

PortalHolístic és un directori on-line de professionals dedicats a les teràpies naturals, l'ecologia, la consciència de vida... viscuts des d'una visió holística de l'ésser, el món, la terra, l'univers...

Si et dediques o busques temes relacionats amb això, aquí trobaràs:

- Cercador de professionals i centres classificats per disciplines, on podràs trobar tot el que vulguis o registrar-te gratuïtament si ets professional.

- Cercador d'esdeveniments classificats per disciplines, on també podràs publicar els teus esdeveniments, tots ells relacionats amb la temàtica del portal.

- Plataforma on pots trobar i/o donar a conèixer les teves activitats si ets professional, fer-te publicitat, mitjançant bàners, articles d'interès, esdeveniments i d'altres.

- Articles relacionats, amens, de fàcil lectura, rigorosos, que pretenen oferir una visió més creativa, respectuosa, alternativa... i engegar una llum dins del lector, en els quals pots col·laborar si ets professional.

- Xerrades amb personatges propers, amb una idiosincràcia diferent, que han trobat un camí enriquidor per a ells mateixos i els altres... 

- Fitxes col·leccionables de diferents temàtiques, plenes de consells i bons propòsits, que ofereixen comprensió, ajuda, amplitud...

- Contes amb missatge, bonics, de fàcil i ràpida lectura.

- Biografies de vides interessants, que han destacat pel seu missatge o vivència, o que ho estan fent en l'actualitat...

- Newsletter (Butlletí) de tot el contingut publicat al web, on et pots subscriure per rebre'l periòdicament al teu correu electrònic.

Des de PortalHolístic volem continuar oferint-te contingut i serveis interessants. Treballem i creiem que podem fer aquesta secció encara més gran, i ho volem fer... per tots plegats!

Sempre... moltes gràcies!

Search

centers and professionals

of natural therapies and conscious activities

Select the region to restrict your search