A place to live conscious of live
 • portalholístic

  The best Professionals and Centers

 • They help you to smile...

 • help you to relax...

 • to flow like it...

   

   

 • to listen...

 • to contemplate it...

 • to respect you...

   

   

Articles > Els Arquetips i el món subtil de l'espiritualitat

Sanació per arquetips, sanación por arquetipos
Laura Giralt

Els Arquetips i el món subtil de l'espiritualitat

A través dels Arquetips podem conèixer el motiu aparent de moltes de les nostres malalties

Divendres, 24 de març de 2017

Sorry! We are working on translation about this text

La Sanació Espiritual per Arquetips

La Sanació Espiritual per Arquetips és un instrument de sanació que s'utilitza per equilibrar els cossos físic, mental i emocional de la persona, i també el seu karma.

Quan parlem de “Sanació Espiritual” es fa referència a tot allò que no es limita al món de la matèria, sinó que abasta un espai més gran i que envolta l'essència vital de cada persona, és a dir, el seu món subtil.

... és un instrument de sanació que s'utilitza per equilibrar els cossos físic, mental i emocional de la persona, i també el seu karma

Sobre la base del treball dels arquetips del psicòleg Carl Jung, el sanador, investigador i radioestesista Colin Bloy es va preguntar si, igual que existien aquests patrons emocionals i de conducta universals, podia existir també un arquetip específic per a cada òrgan i malaltia de l'ésser humà. Gràcies als resultats obtinguts en els seus 30 anys de recerca, Bloy va entendre que l'origen de moltes malalties es trobava en l'aspecte subtil de cada persona, en el seu Ser espiritual: “Cal investigar arquetípicament la història de l'ésser, el seu codi genètic -que és primordial i que pot mesurar-se arquetípicament- cal mirar les seves essències espirituals i molts altres aspectes de l'interior de les persones”. A partir dels seus resultats va desenvolupar les bases de la Sanació Espiritual per Arquetips.

La tècnica es basa en la Geometria Sagrada, la qual entén que tot el creat segueix un mateix patró geomètric, per la qual cosa cada òrgan del nostre cos es relaciona amb una forma geomètrica específica. A aquesta forma geomètrica la hi denomina Arquetip i és la mateixa per a cada persona. Així per exemple, el nostre Arquetip de la melsa es representa amb un cercle. Si en dibuixar amb les mans el cercle a l'aire, aquest surt incomplet, el terapeuta dedueix que hi ha un problema en l'òrgan per la qual cosa procedeix a traçar-ho de nou correctament per ajudar a la sanació.

Un canvi de mentalitat

La creença que les malalties es produeixen primer en el plànol energètic subtil, tal com postula Bloy, cada vegada té més pes en l'actualitat. Els camps científics d'estudi com per exemple el de la psiconeuroimmunorologia, busquen la relació entre la ment i el cos i la influència de les emocions en la fisiologia humana. “En la malaltia existeixen factors que escapen a la capacitat del sanador” diu Bloy. Atès que la ment engloba diversos estats i processos -conscients, inconscients, subconscients- la Sanació Espiritual per Arquetips pot ser una eina de prevenció sobre possibles mals que un bon sanador pot detectar abans que es manifestin en el nostre cos físic: “El sanador mai imposa, tan sols presenta noves opcions a la persona, conscientment o inconscientment” diu Bloy.

La tècnica es basa en la Geometria Sagrada, la qual entén que tot el creat segueix un mateix patró geomètric, per la qual cosa cada òrgan del nostre cos es relaciona amb una forma geomètrica específica

Aquest tipus de sanació també pot ajudar a eliminar traumes i bloquejos del passat que han quedat impresos en l'inconscient i que produeixen rigidesa, depressió, por, ira... A més, el sanador pot percebre si existeixen influències de factors externs que bloquegen la sanació o que creen desharmonía, i actuar per eliminar-los.

Sanar també els espais

De la mateixa manera que amb les persones, amb aquesta tècnica també es pot fer neteja energètica de llocs. De vegades existeixen energies negatives heretades o d'esperits que vaguen pel nostre plànol que poden afectar a la nostra vida sense que nosaltres siguem conscients d'això. El sanador treballa amb la intenció d'ajudar a aquestes ànimes a deixar la Terra -portar-les a la llum- i en situacions de final de vida, permetre'ls fer el seu trànsit de manera més harmoniosa. “Cal tenir en compte que aquestes forces sempre funcionen a través de la por i quan aprenem a no tenir por, ja no ens poden fer res” explica Colin Bloy.

Si en dibuixar amb les mans el cercle a l'aire, aquest surt incomplet, el terapeuta dedueix que hi ha un problema en l'òrgan

Com funciona aquesta tècnica?

En la Sanació Espiritual per Arquetips el sanador es connecta amb l'energia Universal a través del chakra Sahasrara, situat en la part superior del cap, i amb l'energia de la Terra a través de les plantes dels peus. Segons Bloy, es tracta d'exercitar els diferents estats mentals i de consciència per modificar-los i poder rebre la informació necessària d'aquests plànols superiors. “Tot el procés s'efectua a través de l'esperit de la consciència, del sanador i el gran continuum de la consciència universal, amb l'acceptació implícita de l'esperit de la persona malalta” explica Bloy.  Una vegada aquí, el sanador es converteix en un mediador, ell no sana directament, però pot rebre informació molt útil per a la persona que s'està tractant. Amb les seves mans, i sense tocar-la, dibuixa els arquetips a l'aire i observa com estan. ”No obstant això, mai podem garantir una curació. El que podem garantir és que ho fem el millor que podem” diu Bloy.

En la malaltia existeixen factors que escapen a la capacitat del sanador

La idea fonamental d'aquest tipus de sanació és despertar al propi nivell de consciència de la persona malalta per fer-la entrar al seu món subtil, la seva espiritualitat. Una vegada aquest despertar esdevé, la persona pot ser conscient de les manifestacions que ha creat en la seva vida material i modificar el patró de la seva realitat física per sanar des de la seva pròpia consciència. El sanador representa el vehicle en el qual la informació es transmet. “Aquest sistema pot també canviar la consciència de la persona. Dóna més felicitat, més pau interior, més percepció espiritual” afirma el seu creador.

Aquest tipus de sanació també pot ajudar a eliminar traumes i bloquejos del passat que han quedat impresos en l'inconscient i que produeixen rigidesa, depressió, por, ira...

Com es realitzen les sessions?

La primera sessió dura aproximadament una hora i mitja. En ella el sanador realitza una revisió mèdica completa dels set cossos subtils -el d'energia vital, l'emocional, el mental, l’astral i els cossos següents-, dels chakras i de tots els sistemes i òrgans del cos, a més d'examinar els arquetips de la ment, de la família, del karma… i molts altres. Quan el sanador visualitza un arquetip danyat ho reemplaça pel correcte, mitjançant dibuixos fets amb la mà en l'aire, per ajudar a la sanació.

Les següents sessions són més curtes per insistir només en allò que el sanador ha vist i corregit en la primera sessió, però que potser necessita una mica més de temps. A més, cada nova sessió ens obre a nivell subtil, a altres bloquejos o situacions que es van sanant. Podem ajudar-nos d'aquesta tècnica en moments de confusió, temors o baixa energia, per exemple.

 

Beneficis que s'obtenen:

Revisa tot el cos ajudant a prevenir malalties

• Ajuda al cos a autosanar-se

• Redueix l'estrès

• Augmenta l'autoestima, la seguretat personal i la confiança

• Dóna més claredat al pensament

• Allibera emocions i desbloqueja traumes

• Alleuja dolors i estats mentals negatius

• Ajuda a connectar-nos amb el nostre Ser, sent més autèntics

• Ajuda a saber quin és el propòsit de la nostra vida

• Permet el desarrelament emocional de persones i situacions

• Neteja les energies negatives de les llars

• Neteja les energies negatives que parasiten en les persones

• Porta a la pau, a l'harmonia i a l'amor

• Ens ajuda en la nostra evolució personal

 

Aquesta tècnica no substitueix mai la pràctica mèdica, sinó que és una teràpia de suport i complementària. En reparar fluxos energètics bloquejats s'ajuda a sanar a la persona des del seu interior i és una tècnica que pot realitzar-se també a distància.

Laura Giralt

Sanadora per Arquetips

 

 

 

Enllaços d'interès que apareixen en aquest article:

- www.lauragiralt.com

- Carl Jung, Libro: Arquetipos e Inconsciente colectivo

- Colin Bloy, entrevista a Escuelas de Misterios

 

 

Fes una ullada a tots els nostres articles 

 

Saps que els professionals tenen PERFILS PÚBLICS GRATUÏTS a PortalHolístic? Et donem més informació en aquest enllaç

 

T'agradaria escriure un article? Et convidem a fer-ho!. T'ho expliquem AQUÍ

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Search

centers and professionals

of natural therapies and conscious activities

Select the region to restrict your search